Vilkår

Bestilling

Pakkekalender.dk ejes og drives af gowesth.com I/S som er selskabets juridiske navn. Hos pakkekalender.dk kan du købe flere forskellige produktsammensætninger. Enten færdigsamlede pakkekalendere eller enkeltvarer, du selv vælger. Indpakning kan tilkøbes.

 

I perioden september-december opdateres pakkekalender.dk dagligt - uden for sæsonen med et længere interval. Hvis vi ikke kan gennemføre ordren pga leverandørsvigt, udsolgte varer el. lign, kontakter vi dig på mail indenfor 24 timer.

 

Alle priser på pakkekalender.dk er dagspriser og opdateres løbende. Priserne er angivet i DKK incl. moms.

 

Når du handler på pakkekalender.dk indgås aftaler på dansk.

 

I forbindelse med købet modtager du på mail en ordrebekræftelse. Det er ikke muligt, at se dine tidligere ordrer, når du besøger pakkekalender.dk. Men hvis du ønsker at modtage en kopi af en tidligere ordrebekræftelse, skal du sende en mail til salg@pakkekalender.dk.

 

Betaling

Pakkekalender.dk modtager følgende betalingskort:
- Dankort
- VISA/Dankort
- Eurocard
- VISA
- VISA Electron
- Mastercard

 

Nets har godkendt pakkekalender.dk til at modtage de nævnte betalingskort. Data, der sendes i forbindelse med et køb, er krypteret (SSL - Secure Socket Layer), således at kun Nets er i stand til at læse dem. Brug af betalingskort ved køb på nettet sikrer dig mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i det tilfælde, at dit kort misbruges i en internetbutik, der benytter SSL i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har selvrisiko på 1200 kr, hvis dit Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

 

Beløbet, du har handlet for, hæves først på din konto, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Pakkekalender.dk tilbyder også køb ned delbetaling i samarbejde med ViaBill. For nærmere information henviser vi til ViaBills handelsbetingelser.

Det er også muligt at betale med MobilePay. For nærmere information henviser vi til MobilePays handelsbetingelser.

 

Levering

Når vi har modtaget din ordre, går vi omgående i gang med at ekspedere den. Normalt er leveringstiden i Danmark 1-2 hverdage.

 

Som kunde får du leveret dine varer af PostNord. Omkostninger til forsendelse betales af køber. Du kan vælge at få leveret til din privatadresse for 59 kr eller til din arbejdsplads eller anden virksomhed for 39 kr. Desuden kan pakken leveres til en PostNord pakkeshop for 29 kr. Priser er gældende uanset, hvor meget du køber.

 

Når din pakke afsendes herfra, modtager du en e-mail, så du kan følge den med track and trace. Pakkekalender.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. Vi sender gerne pakker til udlandet. Fragtprisen fremgår af ordrebekræftelsen.

 

Kontakt vores kundeservice på salg@pakkekalender.dk, hvis du vil have sendt varer til andre lande end de, der er i vores ordresystem.

 

Fortrydelsesret

Hos pakkekalender.dk kan du til enhver tid returnere dine varer indenfor 30 dage, efter du har modtaget dem. Ved køb af en færdig pakkekalender er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

 

Hvis varen, du returnerer til os er brugt, fratrækkes en evt. værdiforringelse købsbeløbet. Når du udnytter din fortrydelsesret skal det ske inden for 14 dage efter, at du har informeret os om, at du fortryder købet. Du skal selv betale for fragtomkostninger. Alternativt kan du nægte modtagelse af varen ved levering. Ved returnering af varer skal du medsende ordrenummer samt kontonr, hvortil vi kan overføre penge. Overførslen vil ske i løbet af få dage, når vi har konstateret, at varerne lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.

 

Varer returneres til:

Pakkekalender.dk/Gowesth.com

Præstemosevej 4

3480 Fredensborg

 

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Du er naturligvis dækket af købeloven, når du handler hos pakkekalender.dk. Det betyder, at du har 24 måneders reklamationsret og kan få varen ombyttet, repareret, pengene retur eller nedslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten omfatter materiale- og produktionsfejl ved normal anvendelse.

 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Ønsker du at reklamere over et produkt, beder vi dig kontakte os på mail og beskrive, hvorfor varen returneres. Husk at oplyse ordrenummer. Vi refunderer standardfragtomkostninger, som du måtte have ved en reklamation.

 

Varer returneres til:

Pakkekalender.dk/Gowesth.com

Præstemosevej 4

3480 Fredensborg

 

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Personlige oplysninger / Persondataforordning gdpr

I forbindelse med dit køb hos Pakkekalender.dk har du indtastet flere personoplysninger, herunder særligt:

- Dit navn

- Din adresse

- Din email

- Dit telefonnummer

- Dine betalingsoplysninger

 

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i en efterfølgende periode på to år, så du lettere kan handle ved os en anden gang. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Da du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord med henblik på levering af dine indkøb.

 

Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen vedrørende tilsendelse af nyhedsbreve, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på salg@pakkekalender.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Bambora Online/ePay samt ViaBill) og til håndtering af dine køb (Shipmondo og PostNord). Vi har indgået databehandler-aftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Vi samarbejder desuden om markedsføring med affiliate netværket Partner-ads. I den forbindelse sender vi ordrenumre og ordretotaler til Partner-ads som en nødvendig del af samarbejdet, så de kan beregne og betale provision til de partnere som laver markedsføring for os. Ingen deciderede personlige oplysninger sendes til Partner-ads. Vi har givet Partner-ads lov til at opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Pakkekalender.dk / Gowesth.com

 

salg@pakkekalender.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet to år efter, at du har modtaget din vare.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Pakkekalender.dks kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her .

 

Henvendelser omkring persondatalovgivningen

Ønsker du, at vide hvilke informationer vi har gemt om dig eller bruge retten til at blive slettet fra vores systemer, beder vi dig henvende dig til os skriftligt på salg@pakkekalender.dk – på den måde sikrer vi, at der ikke sker misforståelser omkring dine ønsker omkring persondatabehandlingen.

 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde kan brugeren genkendes, fx på et websted, ved næste besøg På pakkekalender.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer: I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” - ”Internetindstillinger” - ”Generelt” - ”Browserdata/Slet cookies”. Logstatistik bruges på pakkekalender.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

 

På pakkekalender.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.