Spørgsmål og svar

Kan jeg nå at bestille?

Shoppen er lukket for denne sæson. På gensyn i september 2024. Vil du have kontakt til os, så skriv på salg@pakkekalender.dk

Hvad går det ud på?

Vi er en shop, der sælger færdige pakkekalendere – altså en kasse med 24 kalendergaver.

Det gør det nemt at skaffe de 24 gaver, som pakkekalenderen indeholder.

Vi har mange forskellige pakkekalendere til børn og voksne, så uanset hvem du vil forære en pakkekalender – så bør du kunne finde en hos os.

Hvad med indpakning - er det klaret?

Alle pakkekalendere til voksne ER pakket ind, når du modtager den.

Pakkekalendere til børn sælges som udgangspunkt UDEN indpakning, men du kan tilkøbe et smart indpakningssæt, når du er inde på varen. Du får 2,5 m gavepapir og numre til pakkekalender, så du selv kan pakke ind.

Vores erfaring er, at mange forældre og bedsteforældre har deres egne indpaknings-traditioner. Derfor har vi gjort indpakning til et aktivt tilvalg.

Skal jeg betale alt på en gang, eller kan jeg splitte min betaling?

Ja, vi samarbejder med Viabill, hvor du kan oprette en konto og betale beløbet i 10 lige store rater.

Vi modtager også betaling med Mobilepay og alle førende kreditkort.

Hvordan kan jeg lave min egen pakkekalender?

Det gør du ret nemt under menupunktet ’Kalendergaver og adventsgaver’.

Her sælger vi vores kalendergaver i styksalg og du kan selv vælge fra og til. Har du kun brug for en håndfuld gaver, er det her du skal kigge.

Hvad gør I i forhold til bæredygtighed?

Når vi modtager varer fra leverandører, forsøger vi at genbruge alle de papkasser, der er muligt.

Kasserne har muligvis et varenummer på siden, men kan sagtens bruges til at sende en ordre i.

Vi køber kun nye papkasser, der er FSC-mærket. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og har ordentlig sikkerhedsudstyr og løn. 

Jeg vil gerne sende min pakkekalender direkte til en anden. Kan jeg det?

Ja, det kan du. I starten af betalingsprocessen udfyldes navn på modtageren under felterne ”Kunde”. Dernæst vælger du leveringsform. Senere kan du udfylde dit navn som faktureringsadresse. Der ligger ingen faktura i kassen, der kommer til modtageren.

Sender I også pakker til udlandet?

Ja, det gør vi – men husk, at de er længere tid undervejs.

Vi ønsker at gøre fragten så billig som muligt. Derfor sendes pakker til Grønland med skib, så længe de kan være fremme inden 1. december. Bestillinger i november og december sendes altid med fly.

Den præcise fragtpris fremgår af din ordre, inden du skal betale.

Hvad betyder det, at Pakkekalender.dk har e-mærket?

E-mærket er et kvalitetsstempel af den netbutik, du handler hos. E-mærket viser, at vi overholder alle lovgivningskrav samt en række krav om etisk adfærd på nettet. Det er den danske e-handelsfond, der uddeler e-mærket og jævnligt laver stikprøver for at sikre, at alle krav overholdes. Du kan læse mere om e-mærket her.

Hvad hvis noget går i stykker eller jeg fortryder mit køb?

Du kan naturligvis reklamere, hvis noget går i stykker. Se mere under menu-punktet Vilkår, hvor vi beskriver, hvordan du kan reklamere og sende varer retur.